Hollywood of Blogs* vyhodnocení 1. kola

7. června 2010 v 14:54 | Kookie ✯ |  Hollywood of Blogs
Tak a už je to tady. Holky i já jsme hodnocení dodělaly a věřím, že už na to čekáte :D. Do článku jsem dala už jen moje hodnocen a holek hodnocení nebudu zveřejňovat, tak jsme se dohodly. Zveřejním je až ve finále (3. kolo) :) Snad se za moje přísné bodování nebudete zlobit :DD

btw. hodnocení je ze včerejška, což jste možná měli jiný layouty, nebo uplně všechno jiný :D


Hodnocení blogu [ >>KimmiE<< ] immortal-memory.blog.cz
Layout• jednoduchý, ale v jednoduchosti je krása [6/10]
Obsah• přidáváš shooty apod. [6/10]
Kvalita• líbí se mi, že máš jiný obrázky[8/10]
Originalita• znám hodně takových blogů, ale ty ji jiná [7/10]
Počet bodů• 27 bodů z 40

Hodnocení blogu CrAzYY~MISTR <3 crazynet.blog.cz
Layout• moc se mi líbí,modrá je dobrá :D [10/10]
Obsah• deník, občasné obrázky :)  [8/10]
Kvalita• ráda si pročtu tvůj deník [9/10]
Originalita• mistr je mistr, myslím si, že není problém  [9/10]
Počet bodů• 36 bodů z 40

Hodnocení blogu Dennie dailycute.blog.cz
Layout• hezký barvičky, hezký fotky tam :D [10/10]
Obsah• deník, deník a deník, to se mi líbí :)  [10/10]
Kvalita• samý klikando na facebookárnu, ale jinak super :) [9/10]
Originalita• myslím si, že tam je :)  [9/10]
Počet bodů• 38 bodů z 40

Hodnocení blogu Rousie immortal-memory.blog.cz
Layout• nemůžu moc hodnotit, ale ta zelená je hezká [5/10]
Obsah• no vidím tam deník, teď posledně :D  [8/10]
Kvalita• ále jó, něco se dočtu :D [9/10]
Originalita• něco na tom bude :DD  [8/10]
Počet bodů• 30 bodů z 40

Hodnocení blogu Charlotte Amisu scene.blog.cz
Layout• fakt hezký, je letní :) [10/10]
Obsah• občas obrázky scene girls, ale jinak deník  [9/10]
Kvalita• líbí se mi tvůj deník :) [9/10]
Originalita• určitě, scene blogů se vidí málo a deník mi tam sedí  [9/10]
Počet bodů• 37 bodů z 40

Hodnocení blogu KufiGaGa ladygagaczech.blog.cz
Layout• možná, že by to chtělo živější barvy :) [7/10]
Obsah• vidím tu nějakou tu grafiku :) [8/10]
Kvalita• ok :) [8/10]
Originalita• každej blog má něco do sebe [7/10]
Počet bodů• 30 bodů z 40

Hodnocení blogu Týnka thinspiration-thin.blog.cz
Layout• jednoduchost :) [6/10]
Obsah• thinspo a jídelníček:) [7/10]
Kvalita• normální [7/10]
Originalita• určitě nějaký blogy o hubnutí budou [6/10]
Počet bodů• 27 bodů z 40

Hodnocení blogu Alenka zlomena-tuzka.blog.cz
Layout• normálka, jednoduchost [5/10]
Obsah• kusovky [5/10]
Kvalita• nic moc, moc článků tam nemáš [5/10]
Originalita• měla by si na ni zapracovat [5/10]
Počet bodů• 20 bodů z 40

Hodnocení blogu Pink Girl graphic-pink-girl.blog.cz
Layout• líbí se mi, růžová je pěkná [10/10]
Obsah• deníček, zápisky [9/10]
Kvalita• krátký, ale na co romány, že jo? :D [8/10]
Originalita• líbí [8/10]
Počet bodů• 35 bodů z 40

Hodnocení blogu Nat.<3 andmeyou.blog.cz
Layout• moc se mi líbí, ta animace mě fascinuje [10/10]
Obsah• deník a tvoje fotky [♥] [9/10]
Kvalita• hezký:D [8/10]
Originalita• zajímavé ;DD [9/10]
Počet bodů• 36 bodů z 40

Hodnocení blogu Mrs. Miišule tuckinda1.blog.cz
Layout• máš ho špatně nastavený, ale Meggie dělá hezký laye [5/10]
Obsah• tak moc článků na blogu nemáš  [6/10]
Kvalita• pár článků, deník? ale jo [7/10]
Originalita• nemohu posoudit [6/10]
Počet bodů• 24 bodů z 40

Hodnocení blogu Renesmee18 renesmee18.blog.cz
Layout• ta animace♥, celkově pěkný [10/10]
Obsah• vidím tu věci o Sel  [7/10]
Kvalita• i když se o Sel moc nezajímám, líbí [7/10]
Originalita• tak určitě jo [7/10]
Počet bodů• 31 bodů z 40

Hodnocení blogu Patuska greenestewart.blog.cz
Layout•líbí se mi, miluju modrou :D  [10/10]
Obsah• novinky o celebritách (Ashley vůbec neznám)  [7/10]
Kvalita• docela se mi líbí [8/10]
Originalita• o kristen je hodně blogů, ale o Ash nee [7/10]
Počet bodů• 32 bodů z 40
 


Komentáře

1 Rousie | Web | 7. června 2010 v 15:01 | Reagovat

ó díky jinak nastavila by si mi ten design z katty??

2 Rigytic-Lucy | Web | 7. června 2010 v 15:02 | Reagovat

Krásnej blogísek-moc se mi tady líbí :)

3 Kookie | Web | 7. června 2010 v 15:03 | Reagovat

[2]: Díky :)

4 Pink Girl | Web | 7. června 2010 v 15:03 | Reagovat

Jé ani jsem nečekala, že budu mít tolik bodů :-)

5 Rousie | Web | 7. června 2010 v 15:03 | Reagovat

alebo nemusíš mi ho nastavovat:)

6 Dennie♥ | Web | 7. června 2010 v 15:04 | Reagovat

Pánejo.. :) děkuju .. a jestli dobře koukám, nasbírala jsem nejvíc bodů?? :)) Doufáme mě zrak neklame.. :D To víš, facebookárna, ale to je jen vyjímka, už to tam nebude.. :D :) prostě jsem to jen hodně potřebovala :))

7 Miss.Cherry^^ | Web | 7. června 2010 v 15:05 | Reagovat

zaujímavá súťaž :))

8 Rousie | Web | 7. června 2010 v 15:13 | Reagovat

já ho chci,ale či tebe to nebude obťežovat,ale kdyby ne tak mi ho nastav teď:)

9 [ >>KimmiE<< ] | Web | 7. června 2010 v 15:25 | Reagovat

Týý jo, tak to spokojená sem :) ♥

10 [ >>KimmiE<< ] | Web | 7. června 2010 v 15:28 | Reagovat

[9]: Jo, a napsali jste mi tam špatnej web :D já nejsem immortal-memory.blog.cz, ale the cow.blog.cz :)

11 [ >>KimmiE<< ] | Web | 7. června 2010 v 15:30 | Reagovat

[10]: špatně napsaný web :D - www.the-cow.blog.cz

12 Juđy. | Web | 7. června 2010 v 15:31 | Reagovat

jó Dailycute rules :)

13 KufiGaGa | Web | 7. června 2010 v 15:32 | Reagovat

WOW 30 z 40 díky

14 CrAzYY~MISTR <3 | Web | 7. června 2010 v 15:48 | Reagovat

děkujůůů :D

15 dee-nuu | Web | 7. června 2010 v 15:52 | Reagovat

krásný a nápaditý dez...*pochvala*

16 Charlotte Amisu | Web | 7. června 2010 v 16:16 | Reagovat

je dopadla som skvelo super:P som hrozne rada a ďakujem za toľkú chválu

17 Misz Janiszka | Web | 7. června 2010 v 17:20 | Reagovat

luxusní dess :) ♥

18 BoniTká <3 | Web | 8. června 2010 v 17:14 | Reagovat

dobré hodnocení ;)

19 W.aii <3 :] | Web | 8. června 2010 v 20:03 | Reagovat

waauu....nikdo neměl 40 z 40 :P ♥

20 Dennie♥ | Web | 9. června 2010 v 19:55 | Reagovat

Ahooj brouuku.. kdepak seš?? a jak se máš?? :)

21 LoO~ny.Lii | Web | 10. června 2010 v 21:17 | Reagovat

Ivuška se má dobře a Kokinka má krásný design :D

22 [ >>KimmiE<< ] | Web | 11. června 2010 v 15:48 | Reagovat

Ahooojkýý ♥ dneska píšu kopírák, páč nemám čas :(.. Jak se máš a co škola? U mě je to zatím na pohodu, ale v pondělí píšeme z čejáku a v úterý z matiky :(.., ve středu jedeme já a pár lidí ze třídy do Nymburku reprezentovat projekt ;) a budeme tak až do čtvrtka tak omluv, že nebudu obíhat :).., jinak teď valím ven ♥ pp a ozvi se :-* ♥

23 CrAzYY~MISTR <3 | Web | 12. června 2010 v 12:49 | Reagovat

ahoj promin,že píšu kopírák,ale na mém blogu důležitý článek!

24 nat.<3 | Web | 13. června 2010 v 11:47 | Reagovat

twl..♥děkuju vám holky..=Pjinak kdepak Tě mám Kookinko?x´(chybíš mi..♥

25 marettoe | Web | 13. června 2010 v 17:52 | Reagovat

bych si ani nevšimla nového layoutůů moja:-** krásný♥ a som v elite? oouuu pocta:-*♥♥

26 Mrs. Mišule Princess | Web | 14. června 2010 v 16:17 | Reagovat

Plsky lidišky napište koment či se přihlašte do affs (odkaz je v menu)  

DÍKY VŠEM :)
http://tuckinda1.blog.cz/

27 Caitlin. | Web | 14. června 2010 v 18:28 | Reagovat

bum:D

28 Maybelline | Web | 15. června 2010 v 10:01 | Reagovat

skoro všichni dopadli dobře:-)
PS:Nejde mi pc, nevím kdy se vrátím, teď píšu ze školy...

29 anuška | Web | 17. června 2010 v 13:27 | Reagovat

ahoj affs tady je ter z blogu www.delicate-coffee.blog.cz

pokud máš zájem a chceš být stále affiláthes zapiš se !! :))

30 NikOoLka ♡ | Web | 18. června 2010 v 14:35 | Reagovat

AwoOjky zlato, jak jsi si možná všimla, dlouho jsem nebyla na blogu. Vede k tomu jen jeden důvod a to ten, že nám vypadl net ://. Ale teď ho k nám přijeli zpravit a konečně jede :)*. Jinak se mOc omlouvám, ale neměla jsem nikde přístup na net. <3

Btw: srry, že je to kopírák ale posílám ho všem svým Affies ( doufám, že chápeš ) ♥

31 Caitlin. | Web | 20. června 2010 v 11:11 | Reagovat

jé díky kukíísku:D♥♥:-*

32 renesmee18 ... ♥♥ | Web | 20. června 2010 v 11:18 | Reagovat

super a kedy bude ďalšie koolo ??

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.